Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Έξυπνα Tips για σωστό μαύρισμα!


Από τους πιο βασικούς κινδύνους κατά την ηλιοθεραπεία είναι το έγκαυμα. Με την κατάλληλη προστασία μπορείτε να προστατεύσετε το δέρμα σας και την ίδια στιγμή να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα ενός όμορφα ηλιοκαμένου δέρματος. Τα έξυπνα tips για σωστό μαύρισμα θα σας βοηθήσουν ούτως ώστε να κρατήσετε σε απόσταση τους επιβλαβείς παράγοντες των ακτίνων UV. Όσοι θέλουν να συνδυάσουν την ομορφιά με τη διασκέδαση πρέπει να δοκιμάσουν τα tips που θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες ημέρες ώστε να «επιβιώσουν» στον ήλιο χωρίς να υποστούν μη αναστρέψιμες φθορές στην επιδερμίδα τους!

Με τον ερχομό του καλοκαιριού, οι παραλίες γεμίζουν με άτομα που εύχονται να κρατούσε για πάντα αυτή η εποχή για να διατηρήσουν το μαύρισμα τους. Παρ’ όλα αυτά, η πλειοψηφία των λουόμενων φεύγουν από την παραλία με σοβαρά εγκαύματα.

Τα tips που θα διαβάσετε περιέχουν ορισμένες από τις πιο σημαντικές συμβουλές που δίνουν οι ειδικοί, οι οποίοι τονίζουν το πόσο σημαντική είναι η προστασία από τον ήλιο, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες. Η χρήση αντηλιακού είναι μόνο το πρώτο βήμα προς την επιτυχία, γι’ αυτό εφοδιαστείτε με τα πιο σημαντικά προϊόντα που θα ενισχύσουν την ασπίδα του οργανισμού σας απέναντι στο βλαβερό ήλιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου